Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett, gewürzt
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella, sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3446 kJ / 822 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 86 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1h 15min
Tomatenpaste
30min
Gemüsepizza mit Ei
1 godz. 50 min
Champignonpizza
1h 40min
Ale Brötchen
1h 40min
Fencheleintopf
35min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 Std.
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1 Std.
Bauernpizza
1h 40min