Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ¼ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 4 rote Paprika, geviertelt
- 2 gelbe Paprika, geviertelt
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 4 EL Kapern
- 2 Prisen Meersalz
- 3 Prisen Pfeffer
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Herzhafte Profiteroles
1 Std.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pilzza
1h 20min
Oliven in Tomatensauce
30 Min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Pizza auf römische Art
1h 40min