Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Chilischoten, rot, getrocknet
- 2 EL Olivenöl
- 800 g Lammkeule, ausgelöst, in Würfeln (4 cm)
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Garam Masala
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 250 g Gemüsebrühe, flüssig
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g grüne Bohnen, in Stücken
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2021 kJ / 482 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef Madras
1h 30min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8 Std. 35 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Hähnchen Tikka Masala
1h