Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Klebreis
- 400 g Hähnchenbrust, in Stücken
- 100 g Wasser
- 5 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 4 Stängel frische Minze, abgezupft
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Limettensaft
- ½ TL Chili, gemahlen
- ½ TL Zucker
- 2 Römersalatherzen, Blätter einzeln
- 100 g Salatgurke, dünn geschnitten (3 mm)
- 50 g frische Sojabohnensprossen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 622 kJ / 149 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1h 30min
Thai-Hähnchensalat
30 min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Teriyaki-Lachs
40min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Zitronen-Hähnchen
50min
Korianderaufstrich
2 godz. 20 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 min