Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 - 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 320 g di pasta tipo penne (11 minuti di cottura)
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 11.2 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta tonno e olive
35 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min