Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (optional)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
or 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 346.5 kJ / 82.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 6.4 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 687.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50 min
Penne alla puttanesca
35 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Sugo al tonno
45 min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min