![A ‘ngornata A ‘ngornata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0a663fbc-6fc1-4ea0-bd4c-53fdbd0153fe/Derivates/0d9e9a54-a1ef-40dc-8056-83ae81a1fd53.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza rustica lucana
1h 15min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Torta salata lucana
1h 10min
Tortano speck e fontina
2h
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Aceto aromatizzato alla menta
20 Min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Babà napoletano
3h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Sformato di pane saporito
1h 10min