Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Cassata siciliana
6h 35min
Bignè lumachine
Ninguna valoración
Babà napoletano
3h
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12 godz.
Sagne chine
1h 40min
Bignè al formaggio
1h 5min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Panettone farcito
6h 45min