Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Tortano speck e fontina
2hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Pizzette fritte
1u. 55min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Gattò di patate
1hod. 30min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Alberelli al cioccolato
4sa 25 dk