Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato
or 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato al latte a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
- 150 g di zucchero
- 1 albume
- confetti di zucchero colorati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 17.6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Trancetti cioccolatte
1h 55 min
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta frolla
1h 50min
Profiteroles
2h
Torta marmorizzata
2h
Crema Bimby ®
45 Min
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min
Savoiardi morbidi
40min
Danubio dolce
3h 25min
Bignè lumachine
Keine Bewertungen
Fiocchi di cacao
49h 30min