Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato
or 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato al latte a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
- 150 g di zucchero
- 1 albume
- confetti di zucchero colorati
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1270 kJ / 303.5 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 34.7 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 30 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema Bimby ®
45min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Pan coniglio
5h 5min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Cioccolato plastico
12 Std.
Briochele
6u.
Stella di pane
3 Std. 30 Min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
A ‘ngornata
2h 20 min