Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1
pâte feuilletée maison
or 1 pâte brisée maison - 200 g de chocolat noir corsé (1 tablette détaillée en morceaux)
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 450 g de poires au sirop, coupées en deux dans la longueur et égouttées
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1744.1 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 34.9 g
- Fat
- 28.3 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Moelleux aux pommes
50 Min
Tarte aux fraises
4h
Tatin de poires aux speculoos
50 Min
Crumble poire-chocolat
55min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1sa
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Crumble poires-chocolat
45 Min
Tarte normande
1h 25min
Crumble aux pommes
45 Min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1sa