Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier, getrennt
- 120 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Weichweizengrieß
- 150 g Mehl
- 3 TL Backpulver
- 330 g Milch
- 680 g Kirschen (680 g), abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Ofenschlupfer
1h 5min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Grießauflauf
1h 30min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Quark-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1h 10min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 min
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Semmelschmarrn
1h
Pflaumenmichel
1h