Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 145 g Milch, kalt
- 40 g Butter, in Stücken, kalt
- 1 TL Vollrohrzucker
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 20 g frische Germ
- 1 Ei
- ½ TL Rosmarin, getrocknet
- 60 g Butter, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 godz. 45 min
Brot-Puffer
30min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Kartoffelblumen
1h 30min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Erdäpfelfladenbrote
12 godz.
Fischlaibchen
30min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min