Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Germteig
- 200 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, kalt
- 2 TL Salz
Kräuterpaste
- 30 g gemischte Kräuter, frisch (Rosmarin, Thymian, Oregano, Salbei)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- 100 g Kirschtomaten
- Dinkelmehl, für die Arbeitsfläche
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- Wasser zum Besprühen
- etwas Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 940 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pizzasonne
1u. 55min
Tomatenfladen mit Oliven
2 Std. 15 Min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1h 15min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2hod.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2hod.
Dinkel-Kräuter-Kringel
2hod.
Pesto-Schleifen
2 Std. 40 Min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1 Std. 20 Min
Apfelmäuse
2hod. 30min
Körner-Sonne mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Körnerbrötchen
2hod. 50min
Mediterranes Baguette
15h