Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Zwetschken, geviertelt und entsteint
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Honig
- 1 TL Vanillezucker
- 60 g Vollrohrzucker
- 40 g Mandeln
- 2 TL Rosenwasser
- 40 g Butter, in Stücken
- 70 g Dinkelmehl, glatt
- 20 g Mohnsamen
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote
- 300 g Milch
- 4 Eidotter
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
45 min
Gratinierte Kirschen
30 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Rhabarber-Trifle
20 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 godz. 15 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55 min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 Std. 45 Min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min