![Cotton cheesecake Cotton cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/225287.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 uova, gli albumi e i tuorli separati
- 140 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- zucchero a velo q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 19.7 g
- Fat
- 12.9 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Brownies al cioccolato bianco e pistacchi
50min
Brownies
45min
Mug cake al whiskey e caffè
20 min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Mug cake al cioccolato bianco
20 min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5sa 10 dk
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake al limone
5h 25min
Torta magica
4h
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Cheesecake al cocco
4 Std. 20 Min