![Millefoglie all'albicocca Millefoglie all'albicocca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/305A4C4C-E7C8-4EEA-B2D0-13687EB68B64/Derivates/E538C3A4-749F-495A-92A6-0B1962549642.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zucchero vanigliato
- 50 g di zucchero semolato
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Pasta sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di burro, congelato a pezzi
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
- 200 g di albicocche, a dadini
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1783 kJ / 428 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Conserva di melanzane
1h 30min
Frittelle di patate
45min
Crêpes
1u. 20min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Torta Cook-Key®
2h
Cozze ripiene
1h 30min
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
1h
Castagnole ripiene
14h
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Frittelle di zucca
1u. 25min
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35min