Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zucchero vanigliato
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Pasta sfoglia
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di burro, congelato a pezzi
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
- 200 g di albicocche, a dadini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1783 kJ / 428 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Mascarpone
24 Std. 10 Min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Coppa fredda di crema e fragole
2 Std. 45 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15 min
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Crocchette di tonno
10h
Fantasmini
7 godz. 50 min
Gamberi alla guineana
25 min
Bicchierini cocco e menta
3 godz.
Crema alle fragole
15min