Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di burro
- 450 g di carote, pelate e a pezzi
- 150 g di patate, pelate e a pezzi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 743.2 kJ / 177.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 26.5 g
- Fat
- 7.7 g
- Saturated Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 487.8 mg
Alternative recipes
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di carote
35 Min