Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 69.1 g
- Fat
- 7.6 g
- Saturated Fat
- 33.8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 224.8 mg
Alternative recipes
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Torta di rose
2h
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Brioche morbide molisane
7 godz.
Bruco brioche
2h
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Treccia alla cannella
3h 10min
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Piccola pasticceria natalizia
4h