Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla alle mandorle
- 170 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 1
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 150 g di burro a pezzi
- 1 albume
Crema al burro
- 120 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.4 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1 Std. 50 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1h 10min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Dolce riccio
1 Std. 20 Min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Biscottini alle mandorle
35min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
Brutti ma buoni
2h
Biscottini di vetro
45 min