Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla alle mandorle
- 170 g di mandorle pelate
- 150 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 1
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 150 g di burro a pezzi
- 1 albume
Crema al burro
- 120 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.4 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti di pasta frolla
1 Std. 5 Min
Fantasia di biscottini da tè
45 Min
Biscotti croccanti alle mandorle
1 Std. 15 Min
Coppa al cioccolato e panna montata
4h 20min
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1 Std.
Baci di dama calabresi
1 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12u. 20min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Biscotti cuore morbido al caramello
2u. 40min
Cupcake con panna montata
55 Min