Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Macarons
- 100 g Mandeln, geschält
- 150 g Staubzucker
- 3 Eiklar (à 30 g) (siehe Tipp)
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 4 - 5 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Staubzucker
- 4 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
- 1 ½ TL Rosenwasser
- 40 g Himbeergeist
- 2 - 3 EL Himbeergelee (z. B. Himbeer-Zitronen-Gelee, selbstgemacht)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 433 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2sa 30 dk
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2sa 30 dk
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2sa 30 dk
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2sa 30 dk
Schokoladen-Macarons mit Orangen-Schokoladen-Ganache
2sa 30 dk
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2sa 30 dk
Kokos-Ganache für Macarons
3h 15min
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1h 30min
Bananen-Joghurt-Ganache für Macarons
3 Std. 10 Min
Baiser Drops
3sa
Prinzen-Cake Pops
5 Std.
Pralinen mit Haselnussfülle
1sa 20 dk