Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Macarons
- 100 g Mandeln, geschält
- 150 g Staubzucker
- 3 Eiklar (à 30 g) (siehe Tipp)
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 4 - 5 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Staubzucker
- 4 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
- 1 ½ TL Rosenwasser
- 40 g Himbeergeist
- 2 - 3 EL Himbeergelee (z. B. Himbeer-Zitronen-Gelee, selbstgemacht)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 433 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Baiser Drops
3 godz.
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2h 30min
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1 Std. 30 Min
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2h 30min
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2h 30min
Schokoladen-Macarons mit Orangen-Schokoladen-Ganache
2h 30min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2 godz. 20 min
Karamell-Schoko-Bites "riesig"
3h 30 min
Kokos-Ganache für Macarons
3h 15 min
Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
3 godz. 10 min
Naked Cake mit Himbeeren und Ganache
10h 15 min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2h 30min