![Vollkornbrot mit Gurkenfrischkäse und Krabben Vollkornbrot mit Gurkenfrischkäse und Krabben](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/224908.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 175 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Meerrettich aus dem Glas
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Piment d'Espelette
- 4 Scheiben Vollkornbrot
- 150 g Nordseekrabben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Essenz von Frühlingsgemüsen mit Kräutercubes
40 min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 min
Zitrussalz
30min
Spicy Aprikosen-Dressing
30min
Paprikabrösel
30min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Frühlingsquark zum Brot
10 min
Lachs-Dill-Creme
5 Min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 min
Möhren-Ingwer-Creme
15 min
Spargelragout
50min