Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di mandorle
- 70 g di zucchero
- 90 g di burro di mandorle (vedere consigli)
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
- 600 g di ciliegie denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1527 kJ / 363 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble alle prugne
1 godz.
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 godz.
Martin sec al Barolo
4h 30min
Crumble di mele e grano saraceno
6hod. 20min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 godz.
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 godz.
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Frosted carrot cake
1h 25min
Tarte tatin
2h 30min
Torta di farro alle mandorle e prugne
1h 5 min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1 godz.