Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 2.7 g
- Fat
- 170.2 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10min
Zabaione
15min
Lingue di gatto
30 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Negroni
10min
Burro mediterraneo
5h 20min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min