Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Coulis di fichi
- 250 g di fichi, la polpa
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 40 g di zucchero
Gelato al Gorgonzola
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di latte intero
- 200 di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1459.7 kJ / 348.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 24.6 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 Std. 30 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2u. 20min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Gazpacho
15min