Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Coulis di fichi
- 250 g di fichi, la polpa
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 40 g di zucchero
Gelato al Gorgonzola
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di latte intero
- 200 di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1459.7 kJ / 348.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 24.6 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Crema inglese
15min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Lemon curd
20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Salsa alla birra e mele
35min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min