Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 426 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Krautsuppe
55 min
Paradeiskraut
35 min
Krautfleckerl
40 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Pusztasalat
1h
Fisolengulasch
1h 10 min
Wurstknödel
1h 20 min
Liptauer
15min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min