Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 220 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre
- 10 g d'huile végétale
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de rhum
Le jour même
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée
8 Std.
Truffes au chocolat au lait et Passion
2 godz. 25 min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 godz. 30 min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Cannelés bordelais au chocolat
12h
Petits sablés au pesto rosso
2h
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Tarte au chocolat
1h 40min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30 Min
Saucisson au chocolat
6h 25min