Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La crème citron
- 60 g de sucre en poudre
- 15 g de fécule de maïs
- 135 g de jus de citron
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 40 g de beurre doux
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 40.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche aux marrons
1 godz. 40 min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Gâteau nantais
1 godz.
Madeleines à l'orange
1 godz.
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Galette magique des Rois
3h 15min
Galette des Rois aux châtaignes
1 godz. 25 min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Galette tout chocolat
1h 35 min
Galette à l'ananas et au rhum
1h 10min
Galette des Rois pistache griotte
1 Std. 20 Min