Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (0, 5 cm), oder Kasseler (siehe Tipp)
- 2000 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Eier
- 2 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 Porreestange, in Ringen (0,5 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 7.9 g
In Collections
Alternative recipes
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Kartoffelgratin XXL
1h 30min
Makkaroni-Auflauf
1h
Tortellini-Auflauf
1 Std. 40 Min
Potato pie
1 Std. 40 Min
Nudelauflauf
45 Min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25min
Blitz-Lasagne
1h
Erbsen-Express-Auflauf
1 godz. 10 min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h