Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Hackfleisch
- 80 g Magerquark
- 3 Ei
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- 400 g Möhren, in Stücken
- 500 g Wirsing, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 15 g Butter
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 3 Prisen Muskat
- 2 EL Öl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3543 kJ / 608 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 Min
Hackbällchen-Suppe
35 Min
Rinderschmortopf
1h 20min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Schweinemedallions mit Romanesco
40 min
Schinken-Nudeln mit grünen Bohnen
35 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 min
Spitzkohlauflauf
1h 20min
Gefüllte Paprikaschoten
50 min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 godz. 45 min
Hackbällchen mit Blumenkohlreis und Currysauce
1hod. 5min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min