Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- 250 g Suppengemüse, TK
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 250 g Tortellini, frisch
- ½ Bund Basilikum, geschnitten
- 4 TL Basilikum-Pesto
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 987 kJ / 234 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Tomatenreis Mexiko
50min
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Nudel-Porree-Topf
25 Min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40min
Tortellini-Auflauf
1h 40min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 Std. 10 Min
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50min
Gnocchi Tricolore
30min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Nudelpizza
1 Std. 10 Min