Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Kartoffeln, mit Schale (je ca. 200 g)
- 6 - 9 Scheiben Bacon, in Stücken
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 700 g Wasser
- 2 - 3 Schalotten
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 40 g Butter
- 20 g natives Olivenöl
- 1 EL Rauchsalz
- 30 g geriebener Parmesan
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50 min
Veggie-Rolls
45 min
Zucchini-Crostini
35 min
Zucchinipiccata
35 min
Cordon Bleu vom Grill
45 min
Bacon-Spieße
1h 30min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Schichtsalat mit Gyroshähnchen
1h
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1h
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min