Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Brötchen, altbacken (30 g)
- 250 g Büffel-Mozzarella (2 Kugeln), gut abgetropft
- 2 Auberginen (à ca. 300 g)
- 2 ½ TL Salz
- 3 Schalotten, halbiert
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ Peperoni, rot, entkernt
- Olivenöl zum Einfetten
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 425 g)
- 130 g Wasser
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 100 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2087 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 dk
Auberginenpüree
1h 30min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Auberginen-Pasta
30 dk
Linsen-Moussaka
2sa 30 dk
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 dk
Sauce alla Puttanesca
25 dk
Auberginen-Schiffchen
1sa 15 dk