Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Schalotte
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2405 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Kürbisrisotto
55min
Maronencremesuppe
30 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min