Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Tomaten, davon 2 in Scheiben
- 500 g Wasser
- 800 g Auberginen, in Scheiben (1 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, entkernt
- 8 Zweige Thymian, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Paniermehl
- 375 g Büffel-Mozzarella, gut abgetropft, in dünnen Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2558 kJ / 611 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Auberginen-Schiffchen
1h 15min
Mini-Auberginen-Pizzen
1h
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Auberginen-Pasta
30min
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1h 15min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Ratatouille mit Schafskäse
55 Min