Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1463 kJ / 350 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 44 mg
In Collections
Alternative recipes
Zitronentarte
4 godz.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pandoro
3 Std.
Panettone mit Schokostückchen
4h 30min
Ricotta
20 Std. 30 Min
Pandoro
4hod. 20min
Tiramisu
4 Std. 50 Min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.