![Wan Tans mit Chilisauce Wan Tans mit Chilisauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A993065A-01A9-4369-9182-28D0410B35E9/Derivates/9419c36a-6e88-4bdf-8a7d-592eef4ed6f9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 53 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Teig für Wan Tans
1h 15min
Frühlingsrollen (春卷)
1 godz. 30 min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 Min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 Min
Korean BBQ Poutine
4h 30min
California Roll (Inside-out-Sushi)
1h 15min
Jiaozi
1 godz. 30 min
Asiatische Mini-Wraps
30 Min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min