![Hähnchen Teriyaki Hähnchen Teriyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cfef186-910d-4491-a14f-71054b4761a6/Derivates/9aca17f2-2c6a-4f01-b094-b7896ac5700c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Sojasauce
- 40 g Honig
- 15 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ TL Chili, gemahlen
-
70
g Sake (Reiswein)
or 70 g Wasser - 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1390 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Sesam, geröstet
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben
- 1 frische Chili, entkernt, schräg geschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Hähnchen Teriyaki
2h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Slow Cooking Gua Bao
7h
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min