Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La garniture
- 15 g de parmesan
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
La farce
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de mozzarella, émincée en tranches
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 œuf
La pâte
- 130 g de fromage blanc 40 % m.g.
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 957.1 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gaufres de pomme de terre au camembert
45min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Focaccia à la crescenza
1u. 45min
Pains au beurre d'herbes
1h
Mont d'Or et brioche
2u. 45min
Pain ciabatta
3h 45min
Pains turcs
2h 15min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Pains aux quatre fromages
45min
Pizzettes escargot
40min
Pain pita
1h 30min
Hot dogs
3h 45min