Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 5 Prisen Pfeffer
- 150 g Teriyaki-Sauce
- 1 EL schwarze Sesamkörner
- 200 g Reisnudeln, breit (3 mm)
- 1500 g Wasser, kochend heiß
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL Limettensaft
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2366 kJ / 566 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Garnelen-Chili
40 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1hod.
Thai-Hähnchen-Bowl
1hod.
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 Min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45 min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Couscous-Lachs-Bowl
50 Min