Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 150 g farina + q.b. per infarinare
- 70 g di burro, freddo e a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di speck tirolese, a fette
- 400 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 250 g di mascarpone
- 50 g di latte
- 3 uova
- 20 g di maizena
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Rösti alla bernese
40 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Knöpfli
50min
Manzo alla Stroganoff
45min
Quiche di cipolle
1h 15min
Flammkuchen vodese
1 godz. 30 min
Knöpfli
50min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min
Spätzle al formaggio
1h 10min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min