Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 150 g farina + q.b. per infarinare
- 70 g di burro, freddo e a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di speck tirolese, a fette
- 400 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 250 g di mascarpone
- 50 g di latte
- 3 uova
- 20 g di maizena
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta al forno sprint
55 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Chicken Teriyaki
45min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15 min
Empanada di tonno
1h 10 min
Torta salata alle verdure
No ratings
Curry di zucca
1u.
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Flammkuchen con patate
1u. 30min
Manzo alla Stroganoff
45min
Soupe de chalet
40min
Flammkuchen vodese
1u. 30min