Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Biscotti di linz
3h 15 min
Crema Thermomix®
45min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Sorbetto veloce di frutta fresca
10 min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Preimpasto per pane
24h 30min
Insalata di mele e carote
5 min
Biscotti fiorentini
2h
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min