Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pan Brioche
8h
Grissini
2h
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Torta salata con pollo e pere
No ratings
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min