Boeuf Stroganoff
TM5 TM6

Boeuf Stroganoff

3.5 (21 ratings)

Ingredients

  • 30 g d'huile d'olive
  • 120 g d'oignons, en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
  • 10 g de purée de tomates
  • 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
  • 1 c. à café de sel fin
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture

Nutrition
per 1 portion
Calories
1506 kJ / 360 kcal
Protein
4 g
Carbohydrates
3 g
Fat
34 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes