Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
or 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 8 Portionen
- Calories
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 255 g
In Collections
Alternative recipes
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Bananen-Sorbet
5min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Trenette mit Pesto
45 min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h