Bernerplatte
TM6 TM5

Bernerplatte

4.2 (6 ratings)

Ingredients

  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 15 g Butter
  • 8 Wacholderbeeren
  • 1000 g Sauerkraut, roh
  • 600 g Rippli, geräuchert
  • 1 Stück Kochspeck, geräuchert (ca. 300 g)
  • 1500 g Wasser
  • 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • 100 g Dörrbohnen, über Nacht in kaltem Wasser eingeweicht
  • 1 Berner Zungenwurst (ca. 300 g)
  • 1 Wädli (ca. 400 g), gekocht

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2277 kJ / 544 kcal
Protein
44 g
Carbohydrates
7 g
Fat
35 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes