Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1000 g Baby-Kartoffeln
- ½ TL Salz
Sauce
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL grobkörniger Senf
- 20 g Sonnenblumenöl
- 50 g Kräuteressig
- 70 g Mayonnaise
- 50 g Crème fraîche
- Pfeffer, nach Belieben
- 1 Bundzwiebel mit dem Grün, in Ringen (3 mm)
Garnitur
- ½ Bund Petersilie, flachblättrig, Blätter abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 31.9 g
- Fat
- 23.4 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Wirz-Pasta
35 min
Hörnlisalat
30 min
Honig-Glace
17 godz. 45 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Kartoffelstock nature
55 min
Zucchettibeilage
30 min
Fruchtglace
5 min