Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1000 g Baby-Kartoffeln
- ½ TL Salz
Sauce
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL grobkörniger Senf
- 20 g Sonnenblumenöl
- 50 g Kräuteressig
- 70 g Mayonnaise
- 50 g Crème fraîche
- Pfeffer, nach Belieben
- 1 Bundzwiebel mit dem Grün, in Ringen (3 mm)
Garnitur
- ½ Bund Petersilie, flachblättrig, Blätter abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 31.9 g
- Fat
- 23.4 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Bohnensalat mit Speck
40min
Spanische Tomatensauce
25 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Zucchettibeilage
30min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Gelber Reis mit Poulet
40min