Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes

Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes

2.5 2 ratings
Prep. 5 min
Total 5 min
6 portions

Ingredients

  • d'amandes crues
    200 g
  • gousses d'ail
    2
  • de sel
    1 c. à café
  • de panure de pain blanc (de la veille)
    100 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de vinaigre de sherry
    30 g
  • d'eau froide
    800 - 1000 g
  • de raisins blancs pelés (pour décorer)
    20 - 30
  • d’amandes, effilées et grillées, pour décorer
    30 g

Nutrition per 1 portion

Calories 406 kcal / 1696 kJ
Protein 9.73 g
Fat 34.74 g
Carbohydrates 13.47 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...