Artichauts à la romaine

Artichauts à la romaine

2.6 9 ratings
Prep. 15 min
Total 50 min
4 portions

Ingredients

  • artichauts
    4
  • citron
    1
  • de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
    1 bouquet
  • gousse d'ail
    ½ - 1
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    ½
    1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison

Nutrition per 1 portion

Calories 124 kcal / 519 kJ
Protein 4.1 g
Fat 10.3 g
Carbohydrates 3.9 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...