Artichauts à la romaine
TM5 TM6

Artichauts à la romaine

2.6 (9 ratings)

Ingredients

  • 4 artichauts
  • 1 citron
  • 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
  • ½ - 1 gousse d'ail
  • 1 pincée de sel
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de vin blanc sec
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    or 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison

Nutrition
per 1 portion
Calories
519 kJ / 124 kcal
Protein
4.1 g
Carbohydrates
3.9 g
Fat
10.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes