Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure (par ex. gruyère, cheddar, parmesan...)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine blanche
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 6 oeufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pancakes à l'américaine
40min
Pâte à crêpe
1u. 15min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Gratin de chou-fleur
55min
Légumes farcis
1h 20min
Mousse au chocolat
3h 20min
Ratatouille
40min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Mayonnaise
5min
Sauce béchamel
15min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45min
Purée de pomme de terre
50min