Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure (par ex. gruyère, cheddar, parmesan...)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine blanche
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 6 oeufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Purée de pomme de terre
50min
Sauce béchamel
15 Min
Quiche lorraine
50min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Soupe onctueuse végétarienne
45min
Ratatouille
40min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Gratin de chou-fleur
55 min
Mayonnaise
5 Min
Soupe au potiron
35min
Quiche aux poireaux
1h 45min