Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 200 g di burro, fresco a pezzi + q.b. per imburrare
- 400 g di farina
- 4 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di zucchero a velo
Composto di mele
- 1500 g di mele, qualsiasi tipo, pelate, senza torsoli e tagliate in quarti
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 40 g di zucchero
Ripieno di meringa
- 4 albumi d'uovo
- 150 g di zucchero a velo
- cannella in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1940 kJ / 461 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Biscotti al tiramisù
1 Std. 30 Min
Pane ripieno Margherita
3 Std. 15 Min
Torta di mele con crumble
2 Std. 30 Min
Cake svizzera
15 godz.
Glassa al burro
5 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Crêpe
1h 15min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Torta di carote
1h 10min
Pane all'aglio
15 Min