Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g di prosciutto cotto a fette, a pezzi (5 cm)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 75 g di quark alla panna
- 10 g di senape in grani grossi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 foglio di pasta sfoglia, steso (Ø 32 cm)
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Pane a torciglione veloce
40min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min
Stuzzichini al formaggio con il vino
30 Min
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Torta al cioccolato e zucchine
1h 25 min
Risotto Cinque P
30 Min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
No ratings
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Empanada di tonno
1h 10 phút