Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g di prosciutto cotto a fette, a pezzi (5 cm)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 75 g di quark alla panna
- 10 g di senape in grani grossi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 foglio di pasta sfoglia, steso (Ø 32 cm)
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1h 45min
Biscotti di linz
3h 15min
Spezzatino alla zurighese
50min
Kipferl alla vaniglia
1u. 30min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Torta ai frutti rossi
1h 15 min
Torta di carote argoviese
2u.
Insalata di couscous
50min
Pane ticinese
1u. 50min
Riso casimiro
45min