Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Schoggi-Biskuit
- 10 - 15 g Butter, für die Form
- 120 g Weissmehl und etwas mehr für die Form
- 2 Eigelbe
- 4 Eier, ganz
- 140 g Zucker
- 1 Prise Salz (optional)
- 1 TL Backpulver, (½ Beutel)
- 20 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver
Füllung und Fertigstellung
- 370 g Sauerkirschen, aus der Dose (Abtropfgewicht), und Saft
- 300 g Puderzucker
- 50 g Kirsch, (Kirschwasser)
- 800 g Vollrahm, gekühlt, sehr kalt
- 400 g Mascarpone
- 300 g dunkle Schokolade
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3748 kJ / 897 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 57 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 Std.
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Schokoladenmuffins
45 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Tris di cioccolato
4h
Erdbeer-Quarktorte
2 Std. 50 Min
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40 Min
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 Std. 50 Min